Ervaringen

Reviews

Hier kan je reviews lezen van onze klanten en hun ervaringen met mij.

Rated 5,0 out of 5
21/01/2024

Mijn ervaring is heel positief met Donny. En wat ik erg belangrijk vind dat hij eerlijk is.

Wij zijn erg blij mee met ons nieuwe tuin. Dank je wel Donny.

Gina en Dikran
Rated 5,0 out of 5
29/11/2023

Een aantal jaar geleden heeft Donny onze tuin gerenoveerd tot een prachtige tuin, met overkapping en schuurtje en een patio van hout. Wij hadden mooie tegels op de grond uitgekozen onder de overkapping. Helaas een jaar geleden gingen de tegels bladderen, wij hebben toen niet voor keramische tegels gekozen, dom van ons. Maar erger was dat die tegels niet mogen bladderen, een soort constructie fout.

Wij hebben weer met Donny contact opgenomen en hij heeft afgelopen maandag en dinsdag alles herstelt. We hebben nu mooie keramische tegels en ze zijn zelfs door de fabrikant vergoed, dankzij Donny. Ook zaten er al geruime tijd in de tuin lampjes die waarschijnlijk kortsluiting maakte en die wij niet meer konden gebruiken, ook dit is gelijk verholpen. Kortom wij zijn heel blij met Donny. Dus zoekt u een goede tuinman, die meedenkt en oplost dan moet u echt bij Donny en zijn mannen zijn.

Brigitte
Rated 5,0 out of 5
06/11/2023

Nadat we met een hele slechte tuinontwerper in zee waren gegaan (Edith Kummer van Groenconcepten.nu, echt nooit doen!!) heeft Donny goed meegedacht met het herstellen van de tuin. Hij heeft met zijn team alles weer netjes gemaakt, we zijn er erg blij mee.

Judith

Vragen? Neem gerust contact op