Ervaringen

Google Reviews

Hier kan je reviews lezen van onze klanten en hun ervaringen met mij.

Rein Bockweg
Rein Bockweg
1719348316
Donny heeft met zijn mannen maar liefst dertig meter schutting geplaatst, alles in goed overleg en volgens afspraak.Echt top gedaan en het ziet er perfect uit!Al eerder Donny een klus laten doen, echt een heel goed bedrijf! 👌🏻
Dominique
Dominique
1718709308
Wii zijn zeer tevreden. Onze tuin was een soort jungle. Donny en zijn team hebben onze tuin helemaal leeg gemaakt en opnieuw aangelegd. Van schutting eruit en nieuwe erin, tot bomen wegkappen, gras aanleggen, stenen en een schuur + overkapping bouwen. Donny en zijn team waren flexibel en dachten mee over de inrichting en wat het best passend is qua materiaal en planten.Ze zijn netjes in hun communicatie en gaan met respect om met spullen als ze binnen in het huis zijn.Ook onze hond is er heel erg blij mee 🙂
Kim Hagendoorn
Kim Hagendoorn
1716298500
Wij hebben eind 2023 een jaren 30 huis gekocht met een verwaarloosde tuin van ongeveer 140 m2 die we graag meteen wilde aanpakken. Via een collega bij Donny uitgekomen en het voelde meteen goed. Naast de renovatie van de tuin wilde wij ook graag een tuinhuis met veranda waar een van onze dochters kon slapen. In ruim twee weken tijd hebben Donny en zijn team de tuin leeggehaald, terrassen gemaakt en een geïsoleerd tuinhuis met veranda gemaakt. En dit alles onder enige tijdsdruk omdat ons huis zelf op dat moment ook gerenoveerd werd. Donny heeft zich hierin zeer flexibel opgesteld. Wij zijn helemaal tevreden! Bedankt mannen!!
L K
L K
1712422442
Donny heeft een prachtige tuin met een creatief extra schuurtje opgeleverd naast onze uitbouw van het huis. Hij is communicatief en denkt mee. Heel fijn dat hij alles volgens afspraak nakomt en ook op de afgesproken tijd is. Ook heeft hij nog onze boom gesnoeid en ons een hoop tips gegeven. Fantastisch! Veel dank aan Donny en zijn mannen!
Elise T
Elise T
1711718002
Heel fijn hoveniersbedrijf! Vooraf prettig overleg en goede input. Erg blij met het resultaat! Hard werkende mensen, gaan netjes te werk, flexibel gedurende de opdracht en kwalitatief goede oplevering. Bedankt!
Maarten Doekes
Maarten Doekes
1711184764
Afgelopen week heeft Donny Vos Tuinen onze voor en achtertuin aangelegd. Op dinsdag begonnen en vrijdag waren ze klaar. Zeer vriendelijke en nette gasten. Contact met Donny verliep vanaf 1e kennismaking en offerte zeer vlot. Daarnaast is Donny flexibel als er iets wijzigt in de planning en denkt graag mee. Je krijgt bij Donny Vos Tuinen wat je bij een groter hoveniersbedrijf kan krijgen, maar dan voor een schappelijke prijs. Mochten we nog iets aan onze tuin doen, dan komen we zeker bij hen terug!
Donny Vos Tuinen een top hoveniers bedrijf!Wij zijn super blij dat wij gekozen hebben dat Donny en zijn medewerkers onze tuin hebben gedaan!!!✅
Daphne Brandse
Daphne Brandse
1708459321
Donny en zijn medewerkers hebben in twee dagen onze tuin helemaal vernieuwd! Donny reageert snel en prettig en levert echt vakmanschap.
Jetty Vogel
Jetty Vogel
1708109037
Wij hebben een grote boom in de tuin. De vorige bewoner had deze niet zo netjes gesnoeid. Donny Vos heeft er met zijn team weer een prachtige boom van gemaakt! Hij reageert snel, communiceert prettig en levert goed werk!
Simon Kweek
Simon Kweek
1708108725
DA DA
DA DA
1705939613
Kortom, top kwaliteit. Erg bedankt Donny👍
Paul Hartung
Paul Hartung
1701356067
De schutting was omgewaaid en alle bedrijven die ik belde kwamen met voorstellen om de complete schutting te komen vervangen. Niet Donny, die mailde al dat hij wellicht een idee had omdat de planken er nog allemaal goed uitzagen. De ochtend na ons contact waren hij en z'n mannen er om de schutting weer te fixen. Binnen 2 uurtjes!!!Donny nogmaals dank!!
Een aantal jaar geleden heeft Donny onze tuin gerenoveerd tot een prachtige tuin, met overkapping en schuurtje en een patio van hout. Wij hadden mooie tegels op de grond uitgekozen onder de overkapping. Helaas een jaar geleden gingen de tegels bladderen, wij hebben toen niet voor keramische tegels gekozen, dom van ons. Maar erger was dat die tegels niet mogen bladderen, een soort constructie fout.Wij hebben weer met Donny contact opgenomen en hij heeft afgelopen maandag en dinsdag alles herstelt. We hebben nu mooie keramische tegels en ze zijn zelfs door de fabrikant vergoed, dankzij Donny. Ook zaten er al geruime tijd in de tuin lampjes die waarschijnlijk kortsluiting maakte en die wij niet meer konden gebruiken, ook dit is gelijk verholpen. Kortom wij zijn heel blij met Donny. Dus zoekt u een goede tuinman, die meedenkt en oplost dan moet u echt bij Donny en zijn mannen zijn.
Ria van Eijk
Ria van Eijk
1699351211
Rabin Ramautar
Rabin Ramautar
1699301622
Donny en zijn werknemers hebben afgelopen week onze voortuin gemaakt. Eerst netjes de oude schuttingen, boomstammen en stenen verwijderd. Vervolgens de tuin goed geagaliseerd en afgewerkt met nieuwe klinkers, tegels en een plantenbak. Daarnaast hebben ze ook de schuttingen en het voorhek geplaatst, van hout. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe tuin. Donny denkt ook mee en komt met goede ideeën. Zijn werknemers zijn eveneens aardig.
Donny heeft t weer geweldig gedaan bij mijn moeder! Dank, Don! Groeten van Yvonne.
Rich Bian
Rich Bian
1697108981
Donny en zijn team hebben onze ruime tuin, bijna 100m2, in slechts één week volledig getransformeerd. De renovatie was tot in de puntjes verzorgd. Ze begonnen met het afbreken van de oude schuur en het verwijderen van de oude tegels. De tuin, die behoorlijk laag lag, werd netjes opgehoogd met 18 kubieke meter nieuw zand, waarbij extra aandacht werd besteed aan een solide verdichting. Daarna werden er nieuwe tegels gelegd en een stevige, nieuwe schuur gebouwd op een degelijke fundering.Het team ruimde aan het einde van elke dag alles keurig op, wat we zeer op prijs stelden. Ze zijn duidelijk vakmensen, en vanaf het begin tot het einde van het project verliep alles soepel. Zowel het bestellen van materialen als de daadwerkelijke uitvoering verliepen zonder problemen.Donny en zijn team werken efficiënt en zijn goed op elkaar ingespeeld. Het meest opvallende was dat, ondanks de aanzienlijke renovatie, de overlast minimaal was. Ze hebben al onze wensen ingewilligd, en we zijn erg tevreden met het eindresultaat.Als we in de toekomst weer een hovenier nodig hebben, is Donny en zijn team onze eerste keuze. Ze verdienen zeker een pluim voor hun vakmanschap en professionaliteit. Bedankt, Donny en je geweldige team!"
Hele mooie schutting geplaatst door Donny Vos. Hele goede service
Donny Vos gevraagd voor grondwerkzaamheden t.b.v. beplanting. Erg fijn bedrijf! Professioneel advies over grondsoorten, opbouw van grondlagen etc. tijdens de voorbereiding. Prettige communicatie en flexibiliteit tijdens de werkzaamheden. Daarnaast harde werkers, zeker bij ons project dat bij uitvoering wat zwaarder uitviel dan van te voren door ons ingeschat. Aanrader!
marjolein hols
marjolein hols
1687873645
Mijn ligusterhaag was zo uitgegroeid dat hij niet meer te onderhouden was. Danny Vos en zijn mannen hebben uistekend werk verricht en er weer een nette haag van gemaakt.
Tjarda Verweij
Tjarda Verweij
1684529739
Wat een toppers zijn dit. Super vriendelijke gasten, ze werken snel en goed, denken goed mee en het resultaat is prachtig! Echt een aanrader.
Geweldig bedrijf, er moest een schutting vervangen worden in onze achtertuin. De schutting stond uiteindelijk veel eerder dan gepland. Donny en de mannen hebben fantastisch werk geleverd….bedankt, wij zijn heel erg tevreden met het resultaat.
Jan Schreuder
Jan Schreuder
1679643872
Sinds we zijn verhuisd, verzorgt Donny de bomen in onze tuin naar volle tevredenheid. In maart hebben Donny en zijn team onze gehele achtertuin volledig vernieuwd inclusief aanleg van een houten terras, tuinpad, gras en tuinverlichting. We zijn heel blij met het resultaat! Donny is pro-actief, maakt duidelijke afspraken en levert gewoon heel goed werk. Wij bevelen Donny zeker aan en blijven graag ook in de toekomst klant!
Michelle Vink
Michelle Vink
1678384051
Donny en zijn collega's hebben bij ons de achter- en voortuin aangelegd.Prima communicatie, snel en fijn gewerkt. Wij zijn heel tevreden met het werk en het resultaat. Een aanrader!
Elmar Mustard
Elmar Mustard
1676572583
Donnie Vos heeft onze uit de kluiten gewassen laurier vakkundig en netjes gesnoeid. Ze konden ons onverwacht veel eerder helpen dan beloofd, wat natuurlijk top is. Ze werken netjes, kwamen op tijd en zijn vriendelijk. Ik raad dit bedrijf daarom aan.
js_loader

Meer reviews

21/01/2024

Mijn ervaring is heel positief met Donny. En wat ik erg belangrijk vind dat hij eerlijk is.

Wij zijn erg blij mee met ons nieuwe tuin. Dank je wel Donny.

Gina en Dikran
29/11/2023

Een aantal jaar geleden heeft Donny onze tuin gerenoveerd tot een prachtige tuin, met overkapping en schuurtje en een patio van hout. Wij hadden mooie tegels op de grond uitgekozen onder de overkapping. Helaas een jaar geleden gingen de tegels bladderen, wij hebben toen niet voor keramische tegels gekozen, dom van ons. Maar erger was dat die tegels niet mogen bladderen, een soort constructie fout.

Wij hebben weer met Donny contact opgenomen en hij heeft afgelopen maandag en dinsdag alles herstelt. We hebben nu mooie keramische tegels en ze zijn zelfs door de fabrikant vergoed, dankzij Donny. Ook zaten er al geruime tijd in de tuin lampjes die waarschijnlijk kortsluiting maakte en die wij niet meer konden gebruiken, ook dit is gelijk verholpen. Kortom wij zijn heel blij met Donny. Dus zoekt u een goede tuinman, die meedenkt en oplost dan moet u echt bij Donny en zijn mannen zijn.

Brigitte
06/11/2023

Nadat we met een hele slechte tuinontwerper in zee waren gegaan (Edith Kummer van Groenconcepten.nu, echt nooit doen!!) heeft Donny goed meegedacht met het herstellen van de tuin. Hij heeft met zijn team alles weer netjes gemaakt, we zijn er erg blij mee.

Judith

Vragen? Neem gerust contact op

5.0js_loader